EVALUAREA RISCURILOR PROFESIONALE
HEAD HUNTING

RECRUTARE & SELECTIE

SALARIZARE & ADMINISTRARE PERSONAL

LEASING DE PERSONAL

CONSULTANTA RESURSE UMANE

PROTECTIA MUNCII & SITUATII DE URGENTA/P.S.I.

EVALUARE RISCURI ACCIDENTARE SI IMBOLNAVIRE PROFESIONALA

MEDICINA MUNCII

Evaluarea Riscurilor de Imbolnavire si Accidentare Profesionala se bazeaza pe identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor pentru fiecare componenta a sistemului de munca, pornind de la executant, sarcina de munca, mjloacele de munca, echipamentul de munca si mediul de munca/postul de lucru.

In urma evaluarii, vom putea stabili masurile tehnice, organizatorice si sanitare specifice companiei Dumneavoastra pentru minimizarea sau chiar inlaturarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala a angajatilor.

Echipa noastra de evaluatori se deplaseaza la sediul firmei Dvs./ punctele de lucru ale companiei pentru a face o analiza amanuntita si obiectiva a proceselor de munca pentru fiecare loc de munca. In urma analizei, vor rezulta toate riscurile directe, indirecte si potentiale  ale activitatii profesionale din cadrul companiei, iar specialistii nostri vor propune, prin intermediul lucrarii de evaluare a riscurilor profesionale, masuri pentru combaterea acestora.

De asemenea, in urma evaluarii riscurilor profesionale, specialistii Global Consulting vor elabora Planul de Prevenire si Protectie, obligatie a fiecarei companii din Romania, conform legislatiei in vigoare (Legea 319/2006).


Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile noastre de Evaluare Riscuri de Accidentare si Imbolnavire Profesionala, va rugam sa ne contactati. 

Copyright 1999 - 2010 Global Consulting           Developed by AMORPHYS