BINE ATI VENIT

Astăzi, în condițiile în care concurența este din ce în ce mai acerbă, într-o piață în continuă dezvoltare, trebuie să vă adaptați rapid la orice schimbare și să faceți față oricăror provocări. Dezvoltarea unei organizații depinde de oamenii care o conduc și nimic nu este mai important pentru firma dumneavoastră decat oamenii talentați și motivați. Noi considerăm că Resursele Umane, oamenii cu care lucrați, sunt cheia succesului companiei Dumneavoastră.

Viziunea noastră este de a transforma obiectivele dumneavoastră în rezultate concrete. Serviciile Global Consulting sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitărilor: Head-Hunting & Executive Search, Recrutare si Selectie, Salarizare & Administrare de Personal, Leasing de Personal, Consultanta Resurse UmaneProtectia Muncii & Situatii de Urgenta (P.S.I.), Medicina Muncii.

Calitatea influențeaza tot ceea ce facem. Noi punem accentul pe inovație, flexibilitate și menținerea unor înalte standarde profesionale. Ne-am creat o reputație prin faptul ca întotdeauna atingem și chiar depasim așteptarile clienților noștri. De acest lucru depinde succesul nostru în relațiile cu dumneavoastra.

Copyright © 1999 - 2010 Global Consulting      Acord de confidentialitate        Developed by AMORPHYS