CURRICULUM VITAE
TRIMITE CV

UPLOAD CV

CURRICULUM VITAE

INTERVIUL

SELECTIA

SCHIMBAREA FIRMEI

PLANIFICAREA CARIEREI

Structura unui Curriculum Vitae este cel mai important element. Suntem siguri că elementele de bază sunt foarte bine cunoscute - date personale (ex. Nume, adresa, telefoane de contact), studii și cursuri de specializare, experiența profesională și orice alte elemente pe care le consideri relevante pentru noi.

Când vei scrie despre experiența profesională nu uita să menționezi responsabilitățile și sarcinile pe care le-ai avut, inclusiv o scurtă descriere a firmei angajatoare. Dacă ai fost răspunzător pentru buget sau personal, campanii publicitare și vânzări, nu uita să menționezi acest lucru. Este foarte important.

Nu trebuie să scrii foarte mult despre fiecare poziție pe care ai ocupat-o. Recruiteri Global Consulting au foarte multă experiență și vor găsi cu ușurință elementele importante din CV, iar in cazul in care esti un potential candidat pentru postul vacant te vor contacta imediat ce vor considera că ai experiența necesară pentru acel post.

De asemenea, va trebui să incluzi și câteva detalii scurte despre tine precum hobby-uri, limbi străine cunoscute sau cunoștinte minime, alte elemente care sunt utile (preferința pentru domeniul de activitate sau postul respectiv).

Copyright © 1999 - 2010 Global Consulting România          Developed by AMORPHYS